Monday, October 31, 2011

Pendang - Kuala Lumpur - Batu Pahat - Pendang

Syukur Alhamdulillah setelah menempuh perjalanan yang agak jauh akhirnya aku dan famili selamat kembali ke Pendang.

Gembira dan berbangga dengan kejayaan Kak Long menjadikan tak terasa penat perjalanan dan memandu kenderaan.Cuma biasalah masalah aku nih ialah mengantuk.Jadinya terpaksalah juga berhenti untuk merehatkan fizikal dan mental.

Gembira juga kerana Hotel McKart (KL) dan Hotel Garden (BP) yang menjadi tempat penginapan kami itu kini telah menyediakan kemudahan wifi percuma.Jadi ada masa dapatlah aku update blog ini.

KL hujan pada sebelah petang.Lepak-lepak jer kat bilik layan notebook ni sementara si bongsu mengadap tv.Isteri dan anak-anak yang lain - aktiviti yang dirancangkan dari awal lagi - shopping!

Aku cuma menjelajah ke beberapa toko buku yang ada di sepanjang Jalan Tunku Abdul Rahman tu - melihat dan membeli beberapa buah buku untuk menambah koleksi Santapan Minda.

No comments:

Post a Comment